Van'da bugün kesinti yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 27 Haziran Perşembe (bugün), Van'da elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 27 Haziran Perşembe (bugün), Van’da 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.İşte elektriklerin kesileceği yerler…

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Selimbey, Yalı Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde, Abdurrahman Gazi Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde, Alkanat, Gölağzı, Tekevler Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde, Güleçler, Yedisalkım, Yurtbaşı Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde, Bakacık, Erenkent, Kavurma, Kurubaş, Süphan, Yeni Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Saray ilçesinde, Saltuk Karakolunda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde, Gölkaşı Mah, Mülk Mah, Abalı Mah, Aladüz Mah, Atalan Mah, Enginsu Mah, Andaç Mah, Uğurveren Mah, Köşkköy Mah, Dilkaya Mah, Şıhler Mezrası, Hasan Abdal Mezrası, İnelsan Şti, Elityol Şti, Kandaşoğlu Beton, Esin Petrol, Seracılar Bölgesi, Günaylar Petrol Ve Esen Petrol Civarında planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesinde, Aşağımollahasan, Bağrıaçık, Boyaldı, Çamurlu, Gültepe, Hazine, Karlıyamaç, Sugeçer, Yukarıayazca, Yukarıçavdarlık, Yukarımollahasan Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme