Van'da bugün kesintisi yapılacak

VEDAŞ, 29 Mayıs Çarşamba günü (bugün) Van'bazı ilçe ve mahallelerinde planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. 

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş.. (VEDAŞ), 29 Mayıs Çarşamba günü (bugün) Van’da yapacağı onarım bakım nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte Van’da elektriklerin kesileceği yerler…

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Kıratlı, Dereüstü, Yeni, Serhat, Bostaniçi, Seyit  Fehim  Arvasi, Fırat, Karşıyaka, Hacıbekir, Kevenli  Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır. 

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Köprüler Mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Balaklı, Kandahar Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Çobanoğlu, Çomaklı,  Gedelova, Gölyazı, Kozluca, Yalnızağaç Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Çobandüzü, Ekiciler Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gevaş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, gündoğan, kızıltaş mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Aşağıbalçıklı, Aşağıyorganlı, Yavuzlar, Yukarıbalçıklı, Yukarıyorganlı Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme