Van'da Düşünülen Yatırımlar Konuşuldu

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Ozan Balcı ve kent protolü, DSİ 17. Bölge Müdürlüğünde yatırımlarla ilgili toplantı yaptı.

Fahrettin Yiğit

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Ozan Balcı, DSİ 17. Bölge Müdürlüğünde ilimizde devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili toplantı yaptı. Vali Balcı’nın Başkanlığında düzenlenen Toplantıya AK Parti 28. Dönem Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, VASKİ Müdürü Ülker Cem Kaplan, AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray ve birçok kurum müdürü katıldı. Valı Balcı, kamu hizmetlerinin daha iyi yürütülmesi için devam eden çalışmalar hakkında Karayolları 11. Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan, DSİ 17. Bölge Müdürü Ayhan Şahna, Vedaş 2. Bölge Müdürü Fatih Talay ve Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Müsaip Akyüz'den bilgi aldı.

Van Sesi Haber

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 2
Güzel İnsan 03 Ağustos 2023 10:45

Her projeyi takip eden saygıdeğer valimize selam ve saygılar.... Memleket gayretli insanların omuzlarında yükselir. Sizi Seviyoruz.

Saygıdeğer Valimizden İstirhamımız 03 Ağustos 2023 10:42

Çok sevip çok kıymet verdiğimiz, şehrin umut ve güven duyduğu saygıdeğer valimizin çalışkanlıklarından cesaret alan kendilerinden çok önemli bir İSTİRHAMIMIZ VAR: Van Memursen Toki sitesi kuru bir dere yatağının iki yakasındaki sağlam ve göle nazır bir zemine kurulmuş. Lakin sitenin iki yakası dört yüz metre uzunluğundaki derin dere yatağı sebebiyle iki tarafa geçmek büyük bir sorun. Öğrenciler okullarına, insanlar camiye ve markete gitmekte zorlanıyor. Altı bin vatandaş yaşıyor burada ve on iki yılda üç muhtar değişti, nice mahalli yönetici değişti. Son iki muhtar döneminde defalarca müracaatlar oldu. Arzumuz, talebimiz ve istirhamımız bu yıl ihale edileceği söylenen ARAPINAR DERESİ ISLAHI PROJESİ'nin ihalesi yapılarak 2023 sonunda bu derenin ve çevresinin ıslah ve ihyasının bittiğini zat- ı âlinizin döneminde görmektir. Programa alınmış bu projeyi siz saygıdeğer valimizin talimatları ile Van DSİ Bölge Müdürlüğü bu günlerde başlatırsa minnettar olacağız. SAYGILARIMIZLA...( 03/08/2023 Perşembe- VAN MEMUR -SEN TOKİ SAKİNLERİ)

Bakmadan Geçme