Van'da elektrik kesintisi yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 9 Haziran Pazar (bugün) Van'da bazı ilçelerde planlı elektrik kesintisi yapacağını duyurdu. İşte kesintinin detayları...

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 9 Haziran Pazar günü Van'ın Bahçesaray, Saray ve Gürpınar ilçelerinde planlı elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

VEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, kesintinin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirileceği belirtildi. 

Van'ın Bahçesaray ilçesinde 10.00 ile 16.00 saatleri arasında, Çatbayır, İslam Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Gürpınar ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Akdoğu, Bağrıyanık, Beşbudak, Bölmeçalı, Bükeç, Çatakdibi, Çepkenli, Dağseven, Dikbıyık, Dolaylı, Geçerli, Geziyurt, Kalkanlı, Kapçık, Kılıçtutan, Kırkgeçit, Kuşdağı, Oğuldamı, Örmeli, Özlüce, Parmakkapı, Sapakonak, Sıcaksu, Taşlıyazı, Topçudeğirmeni, Topyıldız, Üçdoğan, Yalınca, Yoldüştü Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Saray ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Turanköy Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme