Van'da elektrik kesintisi yapılacak

VEDAŞ, 27 Ağustos Salı (bugün) Van'da 3 ilçede yapılacak olan bakım onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 27 Ağustos Salı (bugün) Van’ın İpekyolu , Tuşba ve Çaldıran ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. 
VEDAŞ tarafından yapılan açıklamada; “Van’ın İpekyolu ilçesinde 14.30 ile 16.00 saatleri arasında, Bostaniçi, Kıratlı Mahallerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 13.00 ile 14.30 saatleri arasında,Adıgüzel,Ağartı,Akçaören, Akçift,Alaköy,Arısu,Aşıt,Atmaca, Ayanıs, Bağdaşan, Bardakçı, Çakırbey, Çitören,Çolpan,Dağönü, Değirmenözü,Derebey,Dibekdüzü, Dilimli,Ermişler,Esenpınar, Gedikbulak, Göllü,Gülsünler,Güvençli,Halkalı, Hıdırköy,İskele, Karaağaç, Kasımoğlu, Koçköy,Kolsatan,Kumluca, Meydancık, Mollakasım, Ocaklı, Otluca, Özkaynak, Özyurt, Pirgarip, Sağlamtaş, Şahgeldi, Satıbey,Şemsibey,Şemsibeyosb, Tabanlı, Tevekli, Topaktaş, Yaylıyaka, Yemlice, Yeniköşk,Yeşilköy,Yeşilsu, Yumrutepe,Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Çaldıran ilçesinde 15.00 ile 18.00 saatleri arasında, Aşağıgülderen, İsmailbaba, Kaşım, Sungur, Temrenli, Yukarıdikme, Yukarıgülderen,Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme