Van'da elektrik kesintisi yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 4 Ağustos Çarşamba (bugün) Van'da planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 4 Ağustos Çarşamba (bugün), Van’da planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte elektriklerin kesileceği yerler…

Van’ın Edremit ilçesinde 10.00 ile 15.00 saatleri arasında, Kavurma, Kurubaş, Şabaniye, Süphan Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 10.00 ile 15.00 saatleri arasında, Alipaşa, Bahçıvan, Bostaniçi, Cevdet Paşa, Cumhuriyet, Esenler, Fırat, Hafiziye, Halilağa, Karşıyaka, Selimbey, Şerefiye, Serhat, Seyit Fehim Arvasi, Valimithat Bey, Yeni Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde 10.00 ile 15.00 saatleri arasında, Abdurrahman Gazi, Akköprü, Beyüzümü, İstasyon, Seyrantepe, Yeşilsu, Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır

Van’ın Tuşba ilçesinde 10.30 ile 18.30 saatleri arasında, Pirgarip, Tabanlı Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme