Van'da Elektrik Kesintisi

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Van'da Bugün bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Van’da 25.08.2023 Cuma (Bugün) saat: 09.00 – 17.00 arasında  bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. İşte detaylar.

Edremit; eminpaşa mahallesi ve buna bağlı efe-yüniplik-edremit yolu 2.çıkmaz-uzun şehit- sokaklarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İpekyolu; bostaniçi mahallesi ve bostaniçi toki planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Tuşba; akköprü mahallesi, kışla yolu, osmanoğlusokak- çavuşbaşı 1. Sokak-çavuşbaşı 2. Sokak- hilal 2. Sokak- van il jandarmada planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gürpınar; koyunyatağı – gürpınar devlet hastanesi - gürpınar tekstil fabrikası- imam hatip ortaokulu ve ilkokulu-çavuştepe-çakınlıyatağan-taşkonak ve bağlı mezralarımiroğlu asfalt ocağı –petrollerkoyunyatağı su deposunda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Erciş; keklikova.ergücü.deliçay.hocaali..a.çökek.y.çökek.pay.tırmıklı.kızılören .imamabdal.yankıtepe.morgedik.morgedik hes .sarıkök.pay jandarma karakolunda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Çaldıran; ayrancılar köyü- sellik köyü-suveren mezrası-koçovası köyükurtoğlan köyü-incealan köyü-doyumalan köyü-sarıharman köyü-aşağı çanak köyü-yukarı çanak köyü-evciler köyü-yuvacık köyü-buğulukaynak köyü-salahane köyü-kilimli köyü-yaykılıç köyü-alikelle öyü-çayır köyü-akbaşak köyü-yukarı sağmalı köyütekindere köyü-kandil mezrası-yücelen köyü-aşağı dikme köyüemek mezrası-yukarı dikme köyü-smail baba köyü-beydoğan köyüaşağı ve yukarı çilli mezraları-sedat nezih özok karakoluonurtepe karakolu-recep tayip erdoğan mahallersi-şehit binbaşı kıvanç cesur mahallesi-karadulda köyü-tekesuyu mezrasıcemaleddin mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Çatak; narlı köyü askeri üs bölgesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Bahçesaray; islam mahallesi birkısmı mirhasan ilkoklunda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme