Van'da Elektrik Kesintisi

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 20 Ocak Cumartesi (Bugün) Van'ın İpekyolu ve Muradiye ilçelerinde belirli saatlerde elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) yaptığı açıklamada; “20 Ocak Cumartesi (Bugün)  09.00 ile 16.00 arasında İpekyolu ilçesinde, çalımlı,ağzıkara mahalleleri ve radyoling gsm civarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

09.00 ile 17.00 arasında İpekyolu ilçesinde, halilağa,hatuniye - mahalleleri ve buna bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

10.00 ile 13.30 saatleri arasından Van’ın Başkale ilçesinde; Ortayol,Yolmaçayır,Gedikbaşı Mahalleleri Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

10.00 ile 16.00 saatleri arasından Van’ın Başkale ilçesinde; kızılca,bölekli,kavurgalı,güleçler, geçitvermez,bebleşin,gedikbaşı, yolmaçayır,düztepe,güzeldre,tüneller mahalleleri ve karakol civarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

10.00 ile 13.30 saatleri arasından Van’ın Gürpınar ilçesinde; doluçıkın mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme