Van'da Elektrikler Kesilecek

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından Kasım Cuma (Bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak..

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından  Kasım Cuma (Bugün) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Van’da bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak. İşte elektriklerin kesileceği ilçe ve mahalleler.

VAN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Gevaş, andaç mahallesi planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muradiye, fevzi çakmak,karaoğlan,şehitmehmetbey mahalleleri 521.sokak planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Başkale, gedikbaşı-düztepe-yolmaçayır-özor-şantiyeleri-güzledere ve bebleşin karakolları planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Bahçesaray, güneyyamaç , yaşlıkavak mahallesi garip sokak planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Çatak, uzuntekne mahallesi yan mezra planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Saray, çaybağı mahallesi planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gürpınar, ışıkpınar köyü planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Edremit, elmalık mahalles planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Tuşba, koçköy, adıgüzel, satıbey, yemlice, kasımoğlu, kolsatan, akçaören, dilimli] - mahalleler planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Özalp, aşağı ve yukarı mollahasan çamurlu-eski boyaldı-sugeçer-aşağı ve yukarı ayazca-morçiçek-hazine aşağı yukarı çavadarlık-gültepe bağrı açık-elaçamaz-umut-ve buna bağlı mezralar planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır."

İpekyolu, yatıksırt-dibekli-ağzıkara-çalımlı karakoç-arıtoprak-ortanca-erçek gövelek-yalınağaç-beşçatak baklatepe-ırgatlı-aktaş-kaymaklı değirmenarkı-çalımlı-ağzıkara yatıksırt-yukarıgüneyce-gövelek planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme