Van'da görkemli aşiret düğünü

Vanlı gazeteci Ayhan Yazlık'ın oğlu, yazılım uzmanı Serhat Yazlık'ın 3.500 davetlinin katıldığı düğününde bölgenin önemli kanaat önderleri, aşiret liderleri, siyasetçiler, STK başkanları ve bölgenin en başarılı iş insanları bir araya geldi.

Havadis Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık'ın oğlu bilişim ve yazılım uzmanı Serhat Yazlık görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

18 Ağustos'ta Elazığ merkezde bulunan Mamurat'ül Aziz Salonu'nda kına gecesi gerçekleştirilirken, 23 Ağustos Cuma akşamı ise Van’da 15 Temmuz Parkı içerisinde bulunan Altın Palas Vip Düğün Salonu'nda düğün törenigerçekleşti.

Düğün törenine AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Kadim Aşiretler Federasyonu Başkanı Rasim Aslan, siyasetçi ve kanaat önderi Teoman Zeydan, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Zahir Soğanda, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, Ezdinan Aşiret Lideri M. Salih Özbek,  Xawiştan Aşiret Lideri Hüsnü Artim, Mehmedpiran Aşiret Lideri Çetin Can, iş insanları İlhan Kaya, Van'ın önemli gazetecilerinden Erdal Perihan, Yılmaz Dicle, Şaban Gültepe, Ümit Sarı, Fevzi Çeliktaş, Oktay Ukay, İzzet Çoban, Fariz Borazan, Şemsettin Bozkurt, Murat İrez, Ahmet Çetin, Sıtkı Bayram, basın ve medya mensupları ile STK temsilcilerinin yanı sıra, çiftin yakınları ve sevenleri katıldı.

Nikah töreninde genç çiftin şahitliğini Van TSO Başkanı Necdet Takva ve kanaat önderi Teoman Zeydan yaptı. Nikahın ardından evlilik cüzdanını Gülten Saltek’e takdim eden Teoman Zeydan, çiftin mutluluğunu paylaştı. Düğün boyunca düzenlenen çeşitli etkinlikler ve ikram edilen yemekler ile davetliler unutulmaz bir gün yaşadı. Tören, uzun süren halaylarla devam etti.

3.500 davetlinin katılım gerçekleştirdiği düğün töreninde davetliler gönüllerince eğlendi. Çekilen hatıra fotoğrafları sonrası düğün merasimi son buldu.

Düğün töreni sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Gazeteci Ayhan Yazlık, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür ederek, "Oğlum Serhat ve gelinimiz Gülten Saltek güzel ve görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan ve gece boyunca mutluluğumuza ortak olan herkese teşekkür ediyorum.

Bakmadan Geçme