Van'da il Sağlık Müdürlüğünden Bisiklet Turu

Van'da İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ve Müdür Op. Dr. Muhammed Tosun'unda katılımı ile Bisiklet turu etkinliği düzenlendi.

Fahrettin Yiğit
Sağlık Bakanlığı tarafından bu yıl ki Halk Sağlığı Haftası kapsamında belirlediği ‘Sağlıkla Yaşayan Türkiye’ ana temasına istinaden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, SBÜ. Eğitim ve Araştırma (Bölge) Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Çelik’inde katılımıyla bisiklet turu düzenlendi. Tura Van Bisiklet Severler Kulübü ile Van Pedalşör Bisiklet Kulübü üyeleri destek verdi. 

Düzenlenen farkındalık etkinliği İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Van İl Sağlık Müdürlüğü önünde başlayarak Van Kalesi önünde son buldu.

‘Sağlıkla Yaşayan Türkiye’ Konusu ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bu yıl Halk Sağlığı Haftası'nda ana temamız 'Sağlıkla Yaşayan Türkiye.' Hafta boyunca ülke genelinde etkinlikler düzenliyoruz. 'Sağlıklı Beslen, Egzersiz Yap, Sağlıklı Kiloda Kal', 'Sana En Yakın Hekimin Aile Hekimin', 'Sağlıklı Hayat Merkezleri ile Sağlıklı Bir Yaşam, Sağlıklı Bir Gelecek', 'Aşıyla Güvende Kal, Şüphede Kalma', 'Hayata Sağlıklı Başlamak Her Bebeğin Hakkıdır', 'Bağımlılığa Değil, Hayata Sarıl', 'Ruh ve Beden Sağlığı Bir Bütündür. Ruhunuza İyi Bakın' konulu bu etkinliklerden yararlanmanızı öneriyoruz." Dedi.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme