Van'da iyi şeyler olmuyor!

Baskılar, yasaklar dolu bir yolun açılmasına izin verir ve hoşgörü ile bakarsanız yanlış yaparsınız.

Peşin söyleyeyim; GezginFest Van'ı düzenleyenleri tanımam etmem.  Bizim derdimiz Van'dır, Van'da yaşayanların huzuru,  güvenliği, refahı ve geleceğidir.

 

Geçen yıl turizm, kültür kenti Van’da Gevaş ilçemizin Van Gölü sahilinde 7- 9 Eylül 2018 tarihlerinde GezginFest Van, adıyla doğa ve kamp tutkunlarının, müzikseverlerin katılımıyla Doğunun ilk müzik festivali gerçekleştirildi. Yurtdışından ve Türkiye'nin birçok kentinden Vangölü Ekspres seferleriyle gelen 50 bin kişi üç gün süren festivale katıldı. Festivali yetkilileri  GezginFest Van'ın  5 yıl süreyle devam edeceğini açıkladı.

 

 Türkiye'nin ünlü sanatçılarından Athena, Teoman, Selda Bağcan, Kardeş Türküler, Ezhel, Manga, Ahmet Aslan, İlkay Akkaya, Melek Mosso, Can Bonomo, Sena Şener, Shantel, Emir Can İğrek, Fatma Turgut, Yener Çevik, Kurtalan Ekspres, Gazapizm, İlyas Yalçıntaş gibi grup ve sanatçılar GezginFest' te bir araya geldiler.  Amerika'da yaşayan dünyaca ünlü İranlı müzisyen Mohsen Nomjoo festivalde sahne aldı. 

 

Ayrıca festivalde konserler dışında oyunlar, atölyeler, film gösterileri, geri dönüşüm atölyesi, su savaşı, kütüphane, açık mikrofon, yoga, pilates, meditasyon, sabah sporu, robot şov, jonglör atölyesi, ateş gösterisi, baloncuk partisi, lunapark, school of samba, gencer savaş ile ritim atölyesi ve jam session sahnesi gibi etkinlikler yapıldı.

 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme