Van'da kaldırım işgali bitti sıra yol işgalinde

Van'da son günlerde tepki çeken kaldırım işgallerinden sonra bazı esnaflar yolları da işgal etmeye başladı.

Yalçın Arpa

Van’da her geçen gün büyüyerek tepki çeken kaldırım işgallerine bir türlü çözüm bulunamıyor. Şehir merkezinde bazı esnaflar kaldırımları işgal ettiği yetmezmiş gibi bu kez de yolları işgal etmeye başladılar.

Gazetemize konuşan vatandaşlar, belediye ekiplerine çağrıda bulunarak, “İlimizde her geçen gün çekilmez hal alan kaldırım işgallerine son verilmeli. Bazı esnaflar kaldırımları işgal ettiği yetmezmiş gibi yollara da çeşitli entialar bırakarak işgal etmeye başladı. Zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırmalı. Kurallara uymayan esnaflara gerekli cezai işlem uygulanmalı. Yeter artık, kaldırımda yürümek en doğal hakkımız. Bu hakkımızı kimsenin elimizden almaya hakkı yok. Umarız bu sorun bir an evvel çözüme kavuşur. Doğu Anadolu Bölgemizin göz bebeği Van’ımız artık şehir görünümüne kavuşmalı” dediler.

 

Yorumlar 1
Afganistan çarşıları mı? 09 Ağustos 2023 18:41

Yıllardır her ay haberler çıkıyor, yazılar yazılıyor, şehrin ilk beş problemi arasında. Ama zerre kadar düzelme yok. Her yıl daha bir beter oldu. Bu yıl çarşı tamamen çığırından çıkmış. Görmedim, duymadım, bilmiyorum.

Bakmadan Geçme