Van'da kesintisi yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 5 Mayıs Pazar  (bugün) Van'ın ilçelerinde planlı elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Van’ın bazı ilçelerinde 5 Mayıs Pazar  (Bugün) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacak olan onarım bakım  çalışması nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

VEDAŞ’ın yaptığı açıklamada; “Van’ın Edremit ilçesinde, Taşkonak Ve Köprüler Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesinde, Hacıköy, Oğuldamı, Savacık, Işıkpınar, Güleçler, Bozyiğit, Hamurkesen, Sapakonak, Arındı, Dikbıyık, Günbaşı, Üçdoğan,Cumhuriyet, Gölardı, Kapçık, Murataldı, Topyıldız, Beşbudak, Çepkenli, Tepegören, Yaramış, Yoldüştü, Geçerli, Ortaköy, Özlüce, Taşlıyazı, Yatağan, Değirmendüzü, Kalkanlı, Karakoç, Kılıçtutan, Çörekli, Erkaldı, Kuşdağı, Parmakkapı, Sıcaksu, Topçudeğirmeni, Yedisalkım, Doluçıkın, Hoşap, Öveçli, Yurtbaşı, Bölmeçalı, Bükeç, Yolaşan, Koçgüden, Taşdöndüren,Tutmaç, Bağrıyanık, Geziyurt, Tutak, Dağseven, Ve Kırkgeçit Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gevaş ilçesinde, Gündoğan Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.” İfadelerine yer verildi.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme