Van'da kesintisi yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 21 Eylül Cumartesi (bugün), Van'da elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

VEDAŞ 21 Eylül Cumartesi (bugün), Van’da bazı ilçe ve mahallelerinde onarım bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Çalımlı, Dibekli Mahallelerinde Ve Bostaniçi, Fırat, Hacıbekir, Halilağa, Karşıyaka, Kevenli, Serhat, Seyit Fehim Arvasi, Yeni Mahallelerinde 13.00 ile 15.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesine bağlı Akın, Kurubaş Şabaniye Mahallelerinde 13.00 ile 15.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesine bağlı Elaçmaz, Umut Mahallelerinde 13.00 ile 15.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesine bağlı Aşağımollahasan, Bağrıaçık, Boyaldı, Çamurlu, Çubuklu, Dağdeviren, Gültepe, Hazine, Karlıyamaç, Mehmetalan, Mollatopuz mahallelerinde 13.00 ile 15.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Saray ilçesine bağlı Mahmudiye Mahallesinde 13.00 ile 15.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme