Van'da Selçuk Balcı rüzgarı

Van'ın Erciş Kaymakamlığı Koordinesinde 11. İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk gününde Selçuk Balcı rüzgarı esti.

Van'ın Erciş ilçesinde düzenlenen 11. İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali, görkemli bir açılışla başladı. Festivalin ilk gününde ünlü Karadenizli sanatçı Selçuk Balcı, şarkıları ve kemençesiyle Vanlılara unutulmaz anlar yaşattı. Erciş Kaymakamlığı koordinesinde gerçekleşen etkinlikte, Balcı'nın performansı büyük beğeni topladı.

Erciş Balık Bendi Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen festivalin açılışında, Kaymakam Murat Karaloğlu'nun yanı sıra yerel protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu. Festivalin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Karaloğlu, "İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali, doğamızın ve kültürümüzün eşsiz güzelliklerini kutladığımız bir etkinliktir. Bu yıl festivalimizin on birincisini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Ünlü sanatçı Selçuk Balcı'yı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Selçuk Balcı, sahneye çıktığı andan itibaren coşkulu bir atmosfer yarattı. Karadeniz'in enerjik ve duygusal ezgilerini seslendiren Balcı, kemençesiyle de dinleyicilere müzik ziyafeti sundu. "Ağla Sevdam" ve "Gel Sar Beni" gibi sevilen şarkılarıyla festival alanını dolduran yüzlerce kişiyi coşturdu.

Şarkıcı Selçuk Balcı, performansı sırasında dinleyicilere hitap ederek, "Van'da olmak ve bu güzel etkinliğin bir parçası olmak benim için büyük bir onur. İnci kefalinin göçünü kutladığımız bu özel günde, sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi. Balcı'nın sıcak ve samimi tavırları, Vanlıların sevgisini kazandı.

Bakmadan Geçme