Van Dahil 4 İlde Elektrikler Kesilecek

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 22 Aralık Cuma günü (Bugün) Van dahil 4 ilde elektriklerin kesileceğini açıkladı.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 22 Aralık  Cuma günü (Bugün) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Van, Hakkari, Bitlis ve Muş’da eş zamanlı yapılacak olan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile elektriklerin kesileceğini açıkladı. İşte detaylar…

VAN’DA ELEKTRİKLERİN KESİLECEĞİ YERLER 

Tuşba, İskele,Altıntepe,Abdurrahman Gazi Mahallelerinde Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Edremit, Süphan Mahallesi Ve Buna Bağlı Sokaklar Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

İpekyolu, Esenlermahallesi, Ağacansokak-Mescioğlusokak-Papatya Sokak Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Erciş, Çelebibağı Mahallesi Ve Buna Bağlı Sokaklar Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Muradiye, Yavuzselim,Kandahar,Yenişehir - Mahalleleri Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Başkale, çevikler, çevkan, yukarı batkan, tabur toki konutları, yeni mahalle , hafiziye mah. Ve bunlara bağlı sokaklar planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

BİTLİS’DE ELEKTRİKLERİN KESİLECEĞİ YERLER

Bitlis Merkez, Bitlis Merkez: Beşminare Mahallesine Bağlı Üstün Petrol Ve Civar Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Tatvan, Pınarbaşı Ve Hidayet Mahalleleri Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

MUŞ’DA ELEKTRİKLERİN KESİLECEĞİ YERLER

Muş merkez, kale mah. Muratpaşa mah. Muratpaşa cami civarları, dere mah. Saray mah. Minare mah. Sunay mah. Yeni mah., yaygın,karabey, bozbulut,yeşilova,bahçe,yücetepe,beşparmak,savaşçılar,yelalan,kalecik,erincik,ulukaya,göl,nadaslık,ağartı,körpeağaç,yeroluk,ziyaret,bilek,çengelli,meşecik,aşağı yongalı,şenoba, ve murat köprsü civarında, muş osb bölgesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Hasköy, sayanlar mah. Sunay mah. Elmabulak köyü, yerkaya köyü, dağdibi köyü planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Bulanık, sarıpınar beldesi, adıvar köyü, gülçimen, otanlı, sulytanlı, gündüzlü, şehittahir, rüstemgedik beldesi, kom mezrası, boztaş mezrası, düzalan maezrası. Planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

HAKKARİ’DE ELEKTRİKLERİN KESİLECEĞİ YERLER

Hakkari merkez, Dikilitaş Köyü, Tatlı Köyü Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Yüksekova, Ortakçı,Bostancık,Yeşildere Tuğlu,Pınargözü,Köşk,Sarıtaş Yeşiltaş,Dağlıca Köyleri Ve Askeri Üs Bölgeleri, Ünlüce Köyü Tr 1 Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Derecik, Samanlı Köyü Tr 4, Beşikağaç Köyü Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Şemdinli, Meşeli Köyü Tr 1 Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme