Van'daki elektrik kesintisi 8 saat sürecek

VEDAŞ tarafından 15 Ağustos Perşembe (bugün) Van'da bazı ilçedelerde yaşanan elektrik kesintisinin detayları belli oldu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Van merkez ve çevre ilçelerinde 09.00’da başlattığı bakım onarım çalışması nedeniyle yaşanan elektrik kesintisinin 8 saat süreceği açıklandı. İşte elektriklerin kesildiği mahalleler…

Van’ın İpekyolu ilçesi, Vali Mithatbey Mahallesinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesi, Akköprü Mahallesinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesi, Eski Cami Mahallesinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacaktır.

Van’ın Gürpınar ilçesi, Dikbıyık Ve Topyıldız Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacaktır.

Van’ın Çaldıran ilçesi, Cumhuriyet, Fatih Sultan Mehmet Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacaktır.

Van’ın Özalp ilçesi, Bodurağaç, Çırakköy, Hacıali, Seydibey, Yarımkaya Köylerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesi, Çakmak Mahallesinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesi, Örene, Görüşlü Ve Çelebibağı Mahallelerinde Ve Aşağıakçagedik, Bozyaka, Çataltepe, Çetintaş, Derekent, Duracak, Gökoğlan, Gültepe, Gümüşoluk, Kayaboyun, Kırkpınar, Ortayayla, Şerefli, Yukarı Akçagedik Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacaktır.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme