• Haberler
  • Güncel
  • Van'daki elektrik kesintisinin sonlanacağı saat belli oldu

Van'daki elektrik kesintisinin sonlanacağı saat belli oldu

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 5 Ekim Cumartesi (bugün) Van'da yapılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saat belli oldu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 5 Ekim Cumartesi (bugün) 09.00’da Van’da başlatılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saat açıklandı. İşte detaylar…

Van’ın Edremit ilçesinde, Eren Kent Mahallesinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 12.00’de sonlanacak. 

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Bahçivan, Vali Mithat Bey ve Alipaşa Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak. 

Van’ın Tuşba ilçesine bağlı Gedikbulak, Halkalı, Esenpınar, Halkalı, Şahgeldi, Kumluca Ve Yaylıyaka,Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Erciş ilçesine bağlı Ünseli, Çelebibağı, Örene ve Görüşlü Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Muradiye ilçesine bağlı Alkasnak, Keçikıran Ve Ünseli Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Özalp ilçesine bağlı Aksorguç, Çubuklu, Dorutay, Seydibey, Çubuklu, Dağdeviren, Mehmetalan Ve Şehittepe Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme