Van'daki kesintilerin sonlanacağı saat belli oldu

VEDAŞ tarafından 4 Nisan Perşembe (Bugün) Van'daki bir çok ilçede yapılan elektrik kesintilerinin sonlanacağı saat belli oldu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 4 Nisan Perşembe (Bugün) yaptığı onarım bakım çalışmaları nedeniyle sabah saat: 09.00’da elektrik kesintisi yaptı. İşte VEDAŞ tarafından yapılan planlı elektrik kesintisinin sonlanacağı saat…

Van’ın Erciş ilçesinde 09.00’da çelebibağı mahallesi, dere mevkii, görüşlü, örene, sondurak mevkii, avamaz mevkii, mağara konutları, kotaltı evleri ve buna bağlı sokaklarda başlayan planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 16.00’da sonlanacak.

Van’ın Gürpınar ilçesinde 09.00’da hacıköy, oğuldamı, savacık,ışıkpınar,güleçler, bozyiğit,hamurkesen, sapakonak, arındı,dikbıyık,günbaşı,üçdoğan,cumhuriyet,gölardı,kapçık,murataldı,topyıldız,beşbudak,çepkenli,tepegören,yaramış,yoldüştü, geçerli,ortaköy,özlüce, taşlıyazı,yatağan, değirmendüzü, kalkanlı, karakoç, kılıçtutan,çörekli, erkaldı,kuşdağı, parmakkapı, sıcaksu, topçudeğirmeni,  yedisalkım, doluçıkın, hoşap, öveçli, yurtbaşı, bölmeçalı,bükeç, yolaşan,koçgüden, taşdöndüren,tutmaç, bağrıyanık,geziyurt, tutak,dağseven, kırkgeçit,ongun, sütlüce,mollahüseyin, sevindik,akdoğu,alnıak, çatakdibi, cevizalan, dolaylı,giyimli,yalınca,örmeli,üçgen,uzungedik,edremıt:[gölkaşı,köklü, kıyıcak, çayırbaşıgevas [kızıltaş, gündoğanmahallelerigurpınar: çakınlı,parmakkapı, çavuştepe,yukarıkaymaz,değirmendüzü,ortaköy, yatağan,akpınar,otbiçer,sakalar, akbulut,hoşap,koyunyatağı, aşağıkaymaz,cumhuriyet mahallelerinde başlayan planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 15.00’de sonlanacak.

Van’ın Gevaş ilçesinde 09.00’da Gündoğan, atalan, aladüz, abalı, gevaş merkez tamamı ve buna bağlı selimiye, şaligöl, hakanlar textil, bahçelievler, ronıs tekstil, orta , okyanos ayakabı fabrikası, elmalı, pınarbaşı, karşıyaka, jandarma karakolu ve hişet mahallerinde başlayan planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 15.00’de sonlanacak.

Van’ın Tuşba ilçesinde 09.00’da adıgüzel, ermişler, atmaca, akçift, esenpınar, otluca, aşıt, koçköy, sağlamtaş, tevekli, yemlice, alaköy, yeşilsu, akçaören,çakırbey,çolpan,tabanlı, ayanıs, dilimli, gülsünler, yumrutepe, değirmenözü, kolsatan, özyurt, pirgarip, dağönü, güvençli, halkalı, kasımoğlu, yaylıyaka,yeniköşk, bağdaşan, ocaklı, özkaynak, ağartı, göllü, meydancık, şahgeldi, karaağaç kumluca, derebey, mollakasım, gedikbulak,hıdırköy,satıbey mahallelerinde başlayan planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 16.00’da sonlanacak.

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00’da gölkaşı,köklü,kıyıcak,çayırbaşı mahallerinde başlayan planlı bakım ve onarm çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 15.00’de sonlanacak.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme