Van'daki kesintinin sonlanacağı saat açıklandı

VEDAŞ tarafından 24 Ekim Çarşamba (bugün) Van'da yapılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saat belli oldu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 24 Ekim Çarşamba (bugün) 09.00’da Van’da başlatılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saat açıklandı. İşte detaylar…

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Dereüstü Mahallelesinde, Bostaniçi, Karpuzalan, Bostaniçi, Esenler, Vali Mithat Bey Ve Yeni Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Tuşba ilçesine bağlı Akköprü, Gedikbulak, Halkalı, Kumluca, Yaylıyak, Çobanoğlu, Çomaklı, Gendelova, Gölyazı, Kozluca Ve Yalnızağaç Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Edremit ilçesine bağlı Çiçekli ve Bakımlı Mahallesinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Erciş ilçesine bağlı Çelebibağı , Örene, Görüşlü Mahalleleri İle Bunlara Bağlı Sokaklarda, Göze Köyünde, Salihiye Ve Vanyolu Mahalleleri İle Bağlı Sokaklarda, 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Gürpınar ilçesine bağlı Güleçler , Dikenli, Taşdönderen Ve Yurtbaşı Mahalleleri İle Yurtbaşı Taş Ocağında 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Muradiye ilçesine bağlı Kandahar Mahallesi Ve Fevzi Çakmak Mahallesinde Ve Babacan, Balaklı, Fevzi Çakmak, Kandahar, Şehit Mehmet Bey Ve Yenişehir Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Özalp ilçesine bağlı Sarıköy Mahallesi ,Üçevler Mezrası Ve Kadirhanoğlu Mezrasında 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Çaldıran ilçesine bağlı Çaldıran’daki tüm köyler , Recep Tayyip Erdoğan Ve Kışla Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme