Van'daki kesintinin sonlanacağı saat belli oldu

VEDAŞ tarafından 8 Ağustos Perşembe (bugün) Van'da yapılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saat belli oldu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 8 Ağustos Perşembe (bugün) 09.00’da Van’da başlatılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saat açıklandı. İşte detaylar…

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Bostaniçi, Esenler, Vali Mithat Bey Ve Yeni Mahallede 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Tuşba ilçesinde, Akköprü, Adıgüzel, Ağartı, Akçaören, Akçift, Alaköy, Aşıt, Atmaca, Ayanıs, Bağdaşan, Çakırbey, Çolpan, Dağönü, Değirmenözü, Derebey, Dilimli, Ermişler, Esenpınar, Gedikbulak, Göllü, Gülsünler, Güvençli, Halkalı, Hıdırköy, Karaağaç, Kasımoğlu, Koçköy, Kolsatan, Kumluca, Meydancık, Mollakasım, Ocaklı, Otluca, Özkaynak, Özyurt, Pirgarip, Sağlamtaş, Şahgeldi, Satıbey, Tabanlı, Tevekli, Yaylıyaka, Yemlice, Yeniköşk, Yeşilsu Ve Yumrutepe Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Edremit ilçesinde, Çiçekli, Dilkaya, Dönemeç, Gölkaşı, Kıyıcak Ve Köşk Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Erciş ilçesinde, Örene, Görüşlü Ve Çelebibağı Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Çaldıran ilçesinde, Aşağıkuyucak, Hanköy, Kalkandelen, Kışla, Osmanlı, Sarıçimen, Umuttepe, Yassıtepe Ve Yukarıkuyucak, Kalkandelen, Kışla, Recep Tayyip Erdoğan, Sellik, Soğuksu Ve Yavuz Selim Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Gürpınar ilçesinde, Çatakdibi, Dolaylı Mahalleleri ve Kaymaklı Mezrasında 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme