Van'daki kesintinin sonlanacağı saat belli oldu

VEDAŞ tarafından 5 Eylül Perşembe (bugün) Van'da yapılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saat belli oldu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 5 Eylül Perşembe (bugün) 09.00’da Van’da başlatılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saat açıklandı. İşte detaylar…

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Alipaşa, Selimbey, Hatuniye, Esenler Ve Yeni Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Edremit ilçesinde, Çiçekli Mahallesinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Tuşba ilçesinde, Pirgarip Ve Tabanlı Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Gürpınar ilçesinde, Murataldı, Sevindik Ve Yüzbaşoğlu Mezrasında 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Gevaş ilçesinde, Altınsaç, Atalan, Aydınocak, Bağlama, Bahçelievler, Dağyöre, Değirmitaş, Dereagzı, Dilmetaş, Dokuzağaç, Elmalı, Göründü, Guzelkonak, Hasbey, Hişet, İkizler, İnköy, Karşıyaka, Kayalar, Kazanç, Koçak, Kurultu, Kuşluk, Pınarbaşı, Selimiye, Timar, Uysal, Yanıkçay, Yemişlik, Yoldöndü, Yuva Köylerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Özalp ilçesinde, Boyaldı Mahallesinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Erciş ilçesinde, Örene, Görüşlü Ve Çelebibağı Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Çaldıran ilçesinde, Aşağıgülderen, İsmailbaba, Kaşım, Sungur, Temrenli, Yukarıdikme Ve Yukarıgülderen Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme