Van'daki kurum çalışanları iftarda bir araya geldi

Van'daki resmi kurumlarda çalışan personeller, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Ozan Balcı ile birlikte iftarda bir araya geldi.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Van’daki resmi kurumlar; Valilik, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Orman İşletmesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, DSİ, YİKOB, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Türk Telekom, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ferit Melen Havalimanı Yer Hizmetleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, VEDAŞ, VASKİ, AKSA Doğalgaz ve Merkez İlçe Belediyeleri bünyesinde görev yapan işçiler ile iftar yemeğini beraber yedi. 


Van’daki kurumlarda çalışan personellerin yoğun katılım gösterdiği iftarda konuşan Ramazan ayını tebrik eden Van Valisi Ozan Balcı, "Her biriniz Van'ımız için emek veriyor, değer üretiyorsunuz. Yaptığınız iş, devletimize ve milletimize hizmet. Sizlere minnettarız. Hepinize kolaylıklar diliyorum." Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen iftar yemeğinde Van İl Jandarma Komutanı Adem Şen, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Van İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras, Van İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık ve kurum amirleri katıldı.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme