Van'daki o kesintinin sonlanacağı saat belli oldu

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 24 Temmuz Çarşamba (bugün) yapılan elektrik kesintisinin detayları belli oldu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 24 Temmuz Çarşamba (bugün) 09.00’da bazı ilçe ve mahallelerinde yapılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saati açıkladı. İşte detaylar…

Van’ın Edremit ilçesinde Eminpaşa Mahallesinde, Kıyıcak Ve Eski Cami Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’de sonlanacak.

Van’ın Erciş ilçesinde, Çınarlı, Kışla, Vanyolu, Gölağzı, Camiikebir,Tekevler, Alkanat Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’de sonlanacak.

Van’ın Muradiye ilçesinde Balaklı Mahallesinde Ve Çakmak Mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’de sonlanacak.

Van’ın Gürpınar ilçesinde Sapakonak Ve Bağrıyanık Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’de sonlanacak.

Van’ın Özalp ilçesinde Sugeçer, Seydibey, Yarımkaya, Bodurağaç,Çırakköy, Hacıali, Aşağıakçagül, Sağmalı Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’de sonlanacak.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme