Van'daki o kesintinin sonlanacağı saat belli oldu

VEDAŞ tarafından 4 Ekim Cuma (bugün) Van'da yapılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saat belli oldu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 4 Ekim Cuma (bugün) 09.00’da Van’da başlatılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saat açıklandı. İşte detaylar…

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Bahçivan, Vali Mithat Bey, Alipaşa, Hafiziye ve Halilağa Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak. 

Van’ın Tuşba ilçesine bağlı İskele, Şahgeldi, Bardakçı, Şemsibey, Tevekli, Topaktaş, Yeşilköy, Yumrutepe, Gedikbulak, Halkalı, Kumluca Ve Yaylıyaka Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Erciş ilçesine bağlı Ünseli, Çelebibağı, Örene ve Görüşlü Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Gürpınar ilçesine bağlı Öveçli Ve Sütlüce Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Van’ın Muradiye ilçesine bağlı Alkasnak, Keçikıran Ve Ünseli Mahallelerinde 09.00’da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00’da sonlanacak.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme