• Haberler
  • Güncel
  • Van eğitim camiasının emektar yöneticileri yıllar sonra bir araya geldi

Van eğitim camiasının emektar yöneticileri yıllar sonra bir araya geldi

Van İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras'ın öncülüğünde kurumda önceki yıllarda görev yapan ve emekli olmuş yöneticilerin onuruna program düzenlendi.

Van İl Milli Eğitim Müdürü M. Nurettin Aras'ın davetiyle, önceki yıllarda müdürlükte görev yapmış ve emekli olmuş yöneticiler onuruna kurum binasında bir program düzenlendi. Programa, emekli İl Milli Eğitim Müdürlerinden Ali İhsan Sayılır, emekli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ebubekir Kaçmaz, Mustafa Yıldızbaşı, Yemen Akyüz, Halil Altun, emekli İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Haydar Akyol ve Edremit emekli İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin katıldı.

Program kapsamında, emekli yöneticiler kurum binasını dolaşarak güncel çalışmaları ve yenilikleri yerinde inceledi. Ardından, kurum bahçesinde mevcut çalışanlarla bir araya gelerek sohbet etme fırsatı buldular. Yıllarını eğitim camiasına hizmet ederek geçirmiş duayen yöneticiler, davetten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras'a teşekkürlerini ilettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras, uzun yıllar milli eğitim camiasına hizmet eden bu değerli yöneticileri kurumda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Konuşmasında, "Sizlerin emeği ve gayreti sayesinde eğitimde pek çok başarıya imza attık. Hizmetleriniz için hepinize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Program, eski ve yeni çalışanlar arasında sıcak bir sohbet ve karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.

Vansesi Haber

 

 

Bakmadan Geçme