Van gençlik spor bölgesel lig'de ter dökecek

Bu yıl Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele edecek olan Van Gençlik Spor Basketbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü erkek basketbol takımı en son 8 yıl önce bölgesel ligde mücadele etmişti. Aradan geçen zamanı iyi değerlendirip kadrosunu güçlendiren, aynı zamanda ligin en genç takımı unvanını da taşıyan takımın antrenörleri Sedat Baba ve Tezcan Tokcan maç hazırlıklarını aralıksız sürdürüyorlar. 3 Kasım 2012 tarihinde başlayacak olan ve ilk maçını Hakkari Gençlergücü ile yapacak olan takım, ilk galibiyetle moral depolamak istiyor.
Hedeflerinin Türkiye Basketbol 3.Ligi olduğunu söyleyen antrenörler Sedat Baba ve Tezcan Tokcan, “Uzun bir aradan sonra il müdürümüzün destekleri ile yeniden lige katılma fırsatı bulduk. Biz de emekleri boşa çıkarmamak için gece-gündüz çalışıyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aslan Sinir başta olmak üzere genel koordinatörümüz İsa Aşkan ve Basketbol İl Temsilcimiz Yıldırım Gökhan Gencer’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca 11 Kasım 2012 tarihinde 2.hafta müsabakalarında kendi evimizde konuk edeceğimiz Siirt Polisgücü Basketbol takımı ile yapacağımız karşılaşmaya tüm Van halkımızı davet ediyoruz” dedi.

vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme