Van Gölü Canavarları yarışa devam ediyor

Vangölü Aktivistleri Spor Kulübü bisiklet yarış takımı 'VAN GÖLÜ CANAVARLARI' Türkiye Şampiyonasında yarışa devam ediyor.

Vangölü Aktivistleri Spor Kulübü'nün bisiklet yarış takımı "Van Gölü Canavarları", Türkiye Şampiyonası'nda Van Gölü farkındalığını artırmaya devam ediyor. 21 Haziran Cuma günü (dün) Aksaray'da görüntü paylaşan "Van Gölü Canavarları", Van Gölü ve havzasının temizliği ile kuraklık sorunlarına dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Van Gölü Canavarları takımı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Van Gölü ve havzasının temizliği ve kuraklık sorunlarına dikkat çekmek amacıyla kurduğumuz Van Gölü Canavarları bisiklet yarış takımı şu anda Aksaray'da. Türkiye Bisiklet Şampiyonası'nda yarışmaya devam ediyor." Bu etkinlikle, Van Gölü'nün korunması ve temiz tutulması konusundaki farkındalığın artırılması hedefleniyor. Takımın Aksaray'daki yarışları, çevre bilincine katkı sağlamayı ve Van Gölü'nün doğal güzelliklerinin korunmasına destek olmayı amaçlıyor. "Van Gölü Canavarları"nın bu duyarlı yaklaşımı, bölge halkı ve çevre aktivistleri tarafından takdirle karşılanıyor.

 

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme