VAN GÖLÜSPOR İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Ligin 6'ncı haftasında deplasmanda lider Bitlis Özgüzelderespor'a 2-0 yenilerek, sezonun ilk mağlubiyetini alan Van Gölüspor'da yenilginin üzüntüsü yaşanıyor.

Rıdvan Can

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 1'nci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Van Gölüspor 6 maç sonra ilk mağlubiyetini aldı. Bitlis 8 Ağustos Stadyumunda oynanan maçta lider Bitlis Özgüzelderespor'a konuk olan temsilcimiz Van Gölüspor sergilediği güzel mücadeleye rağmen kalesinde gördüğü talihsiz gollerle maçı 2-0 kaybetti.

Bitlis Özgüzeldere'ye galibiyeti getiren goller Vanlı futbolcu Salih Tunar ve Hamza Tekin'den geldi.

"Sakat ve cezalı futbolcular skora etki etti"

Geçen hafta Van'da oynanan Silopi karşısında sakatlık ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle zorlu Bitlis maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşayan ve önemli futbolcularından yoksun çıktığı maçta sergilediği iyi futbol ve mücadeleye rağmen kalesinde gördüğü talihsiz iki golle sahadan mağlup ayrılan Van Gölüspor yönetim ve teknik heyet maçtan sonra verdiği yanlış kararlarla sonuca etki eden hakemlere tepki gösterdi.

"Van Gölüspor'dan hakeme tepki"

Van Gölüspor Kulübü, ligin 6'ncı haftasında deplasmanda Bitlis Özgüzelderespor'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından hakeme tepki gösterdi. Kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan açıklamada, Bitlis'te oynanan maçın ilk yarısının 45'nci dakikasında ev sahibi Bitlis Özgüzelderespor'un ofsayttan bulduğu golü önce vermeyen sonrasında ise taraftarın ve yöneticilerin etkisi altına kalarak ofsayttı iptal ederek gölü veren hakeme ateş püskürerek, TFF'ye gerekli itirazları yapacaklarını belirttiler.

Gergin geçen maçın ardından 12 puanla 4'ncü sıradaki yerini koruyan Van Gölüspor ligin 7'nci haftasında deplasmanda Cizrespor ile karşılaşacak.

 

Bakmadan Geçme