VAN GÖLÜSPOR PUANLA DÖNDÜ

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 1'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Van Gölüspor deplasmanda 1960 Silopispor'u 2-0 mağlup ederek 3 puanla döndü.

Rıdvan Can

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 1'nci Grupta Van'ı başarıyla temsil eden Van Gölüspor deplasmanda karşı karşıya geldiği 1960 Silopispor'u 2-0 mağlup ederek, haftayı üç puanla kapattı.

Silopi İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla golsüz sona erdi. Temsilcimiz Van Gölüspor 47'nci dakikada Enes Şener'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golün ardından rakip kaleye baskısını artıran Van Gölüspor bu kez takım kaptanı Ali Kurt'un 49'ncu dakikada kaydettiği golle skoru 2-0’a taşıdı. Bu dakikadan sonra skor üstünlüğünü eline geçiren Kırmızı-Siyahlılar yakaladığı birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Bu önemli deplasmanda kalesini gole kapatan teknik direktör Yavuz Oruç ve öğrencileri maçı 2-0 kazanmayı başardı. Bu sonuçla puanını 22’ye yükselten Van Gölüspor üç haftalık puan hasretine son vererek rakiplerinin puan kaybettiği haftada adeta altın değerinde 3 puan alarak,  moral depoladı.

"OYUNCULARIMI KUTLUYORUM"

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Yavuz Oruç, "Öncelikle futbolcularımı verdikleri onurlu mücadeleden dolayı kutluyorum. Önemli bir galibiyet aldık. Ligin en zor deplasmanından biriydi. Galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Çok mutluyuz" dedi.

Bakmadan Geçme