Van Gölüspor'un rakipleri belli oldu

Van'ı Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Van Gölüspor'un rakipleri belli oldu.

Van Gölüspor'un rakipleri belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HABER: EVREN DOĞRUER

Ligde 9. Grupta mücadele edecek olan Van Gölüspor, Bitlis Özgüzelderespor, Şırnak Petrolspor, Diyarbakırspor, Diyarbakır Yenişehir Belediyespor, Çınar Belediyespor, Batman Kayraspor, Kayabağlar Beldesi Gençlik ve Spor, Mazıdağı Fosfatspor, Yeşil Vartospor, Bağlar Belediyspor, Diyarbakır Adaletspor ve Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor’la kozlarını paylaşacak.

2023-2024 Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Kura ve Fikstür Çekimi Toplantısı İstanbul İstinye Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez tarafından gerçekleştirilen fikstür çekimi törenine TFF Amatör İşler Kurulu Koordinatörü Remzi Ay, Koordinatör Yardımcısı ve TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar, Başkan Yardımcıları Ali Muhammet Tanrıyaşükür ve Mehmet Top, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Tekirdağ ASKF Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, TFF MHK üyesi Ahmet Erdoğan, İstanbul ASKF yöneticileri ve Taban Birlikleri ile kulüplerin temsilcileri katıldı.

79 ilden 169 takımın katılacağı Bölgesel Amatör Lig, 13'lü 3 grup, 14'lü 6 grup, 15'li 2 grup ve 16'lı 1 grup olmak üzere toplam 12 gruptan oluştu. 2023-2024 futbol sezonu BAL Ligi 14-15 Ekim 2023 tarihlerinde başlayacak.

VAN GÖLÜSPOR’UN İLK HAFTA RAKİBİ HAKKARİ ZAPSPOR

Bu sezon şampiyonluk hedefiyle lige başlayacak olan Van Gölüspor, ligin ilk haftasında deplasmanda Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor’a konuk olacak. Grupta oynanacak diğer karşılaşmalarda ise Kayabağlar Beldesi Gençlik ve Spor sahasında Batman Kayraspor’u konuk ederken, Mazıdağı Fosfatspor, Çınar Belediyespor’la karşılaşacak.

Diyarbakır Yeni Yenişehir Belediyespor deplasmanda Yeşil Vartospor’u konuk olurken, Bağlar Belediyespor. Diyarbakırspor’la karşılaşacak.

 Diyarbakır Adaletspor evinde Şırnak Petrolspor’u konuk ederken, Bitlis Özgüzelderespor haftayı bay geçecek.

 

Bakmadan Geçme