Van heyetinden Bakan Memişoğlu'na ziyaret

Vali Ozan Balcı, AK Parti Milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu ve Burhan Kayatürk ile AK Parti İl Başkanı Emre Güray, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, sağlık alanında Van'da gerçekleştirilen ve devam eden yatırımlar ele alındı.

Sağlık Bakanlığı’na atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Van heyeti sağlık alanında Van’da yapılan ve yapılmakta olan yatırımları görüştü.

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Van'daki sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve güçlendirilmesi için önemli adımlar atıldığını belirtti. Bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirilen yatırımlarla birlikte, vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmeti alması hedeflendiği vurgulandı.

Vali Balcı, "Van'da sağlık alanında son yıllarda önemli ilerlemeler kaydedildi. Mevcut hastanelerin modernizasyonu ve yeni sağlık tesislerinin açılması, bölgenin sağlık altyapısını güçlendiriyor. Hasta odaklı hizmet anlayışıyla vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, "Bakanlığımızın destekleriyle Van'daki sağlık hizmetlerinin kalitesi her geçen gün artıyor" açıklamasında bulundu.

AK Parti Milletvekili Burhan Kayatürk ise, "Van'ın sağlık alanındaki sorunlarının çözümü için Bakanlığımız önemli yatırımlar yapıyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı Emre Güray, "Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun liderliğinde, Van'ın sağlık altyapısının güçlendirilmesi için örnek çalışmalar yürütülüyor. Bölge halkının nitelikli sağlık hizmeti alması için gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi. 
 

Bakmadan Geçme