• Haberler
  • Güncel
  • Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünde ilk mesai gününde bayramlaşma töreni

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünde ilk mesai gününde bayramlaşma töreni

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünde İl Müdürü Nurettin Aras'ın katılımlarıyla Kurban Bayramı münasebetiyle Bayram sonrası mesainin ilk gününde geleneksel hale gelen il personelleri ile bayramlaşma programı düzenlendi.

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kurban Bayramı münasebetiyle bayram sonrası mesainin ilk gününde geleneksel hale gelen bayramlaşma programı düzenledi. İl Müdürü Nurettin Aras'ın katılımıyla gerçekleşen program, İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelini bir araya getirdi. Bayramlaşma programında, müdürlük personeli arasında samimi ve sıcak bir atmosfer hakim oldu. 

İl Müdürü Nurettin Aras, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini vurguladı. Aras, “Bu tür etkinlikler, çalışma arkadaşlarımızla aramızdaki bağı güçlendiriyor ve motivasyonumuzu artırıyor. Kurban Bayramı'nın getirdiği sevgi, saygı ve hoşgörüyü her zaman yaşatmalıyız. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum” dedi. Program sırasında personel, hem bayram kutlaması yaptı hem de birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu.  Bayramlaşma programı, iyi dileklerin ve tebriklerin iletilmesinin ardından sona erdi. 

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme