• Haberler
  • Sağlık
  • Van İl Sağlık Müdürü Tosun, Erciş'teki çalışmaları inceledi

Van İl Sağlık Müdürü Tosun, Erciş'teki çalışmaları inceledi

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Erciş İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirerek çalışmaları yerinde inceledi.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Erciş İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, 1. Basamak sağlık hizmetlerine yönelik son durum hakkında değerlendirmelerde bulundu. İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Merve Ezgi Tengiz ve birim personelleri ile yapılan toplantıda, sağlık hizmetlerinin durumu ve geliştirilmesi gereken alanlar ele alındı.

Ziyaret sırasında, özellikle riskli ve yüksek riskli gebelerin takibi, aşılama çalışmaları ve aşı stoklarının durumu, neonatal tarama programları ve bebeklerin takibi, su sanitasyonu işlemleri ve kanser taramaları gibi konular detaylı olarak değerlendirildi. Bu kapsamda, halk sağlığının korunması ve iyileştirilmesine yönelik atılacak adımlar görüşüldü.

Toplantıya ayrıca Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammed Taha Bostancı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Sevcan Sağlam ve Yardımcısı Ayhan Oruç da katıldı. Ziyaret boyunca, Erciş ilçesindeki sağlık hizmetlerinin durumu ve bu hizmetlerin daha etkin hale getirilmesi için yapılması gerekenler üzerinde duruldu.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, ziyaretin sonunda, Erciş İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, halk sağlığının korunması adına atılan adımların önemli olduğunu vurguladı ve sağlık çalışanlarına başarılar diledi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme