Van ile Hatay arasında dostluk köprüsü

Hatay'ın Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Van'dan gelen misafirlerinin verdiği Van Kahvaltısı'nda kurum müdürleri ve gazetecilerle bir araya geldi.

Vansesi Haber Merkezi

 

Geçtiğimiz yıl Van'da görev yapan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Öz Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Çurku'nun verdiği kahvaltıda, Van'a ve Van Kahvaltısına olan özlemini giderdi.

 

Van'ın tanıtım filminin izlendiği kahvaltıda, Kaymakam Musa Sarı ve kurum amirlerine Van'a özgü çeşitli hediyeler veren Gazeteci Çurku, Van Kahvaltısı yapmak için günübirlik turist ağırladıklarını belirterek, Van'ın tüm güzelliklerini yaşamak için herkesi Van'a davet etti.

 

Kahvaltıda hazır bulunan Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı  Hasan Aslan yaptığı açıklamada, "Öncelikle bu toplantıyı burada düzenleyen ve Van'ın tanıtılmasında büyük emek harcayan Öz Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Van Diyabet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Çurku'ya teşekkür ediyorum. Düzenlenen kahvaltıda bizi yalnız bırakmayan başta Arsuz kaymakamı Musa Sarıya ve daire kuruluşlarının amirlerine Hatay Vali Yardımcısı Meral Batı Demirtaş ve Hüseyin Batı Demirtaş bu süreç çapında bizleri yalnız bırakmadılar. Daha önce Van'ın Tuşba Kaymakamı olan şimdide  Arsuz Kaymakamı olan Musa Sarı ve daha öncede vali yardımcısı olarak görev yapan Meral Batı Demirtaş Hüseyin Batı Demirtaş'a teşekkür ederim" dedi.

 

Vanlı gazeteci Murat Çurku ise, "Hatay'daki gazeteci arkadaşlarıma Vanlılar adına  teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Kahvaltı sonrası Antakya Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Ahmet Yetişken Öz Haberci Gazetesi Sahibi Murat Çurku'ya plaket takdim etti.

 

Van ile Hatay arasında dostluk köprüsü kuruldu.

Bakmadan Geçme