VAN'IN BÜYÜK OYNAMASI GEREKİYOR

Bir dönemler Vanspor'da başkanlık yapan Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdurrahman Çohaz, Van'ın 3. Lige yakışmadığını belirterek, takımın büyük oynaması gerektiğini anlattı.

Rıdvan Can

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdurrahman Çohaz, Van Büyükşehir Belediyespor'un kent için çok büyük önem taşıdığını belirterek, yardımsever işadamlarının takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.

 

"VANSPOR BİZİM KANAYAN YARAMIZ"

Geçmişte Vanspor'a büyük emekler verdiklerini anlatan Çohaz, "Biz geçmişte çok büyük fedakarlıklar yaptık. Vanspor'u bir yerlere getirdik. Dişimizden, tırnağımızdan kestik, dar imkanlarla büyük emekler verdik. Fidanı büyütüp, ağaç haline getirdik. Ondan sonra kesip kuruttular. Şimdi yeni bir Vanspor var. Artık o eski Vanspor yok, Van'ın artık büyük oynaması gerekiyor. Bundan sonra daha iyi yerlere gelmek için çaba sarf etmeli, çünkü 3. Lig Van'a yakışmıyor" diye konuştu.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'A YARDIM ÇAĞRISI

Van Büyükşehir Belediyespor'a destek verilmesi konusunda işadamlarına çağrıda bulunan Çohaz, "Van'da son 10 yıl içinde terör olaylarından dolayı birçok hemşehrimiz şehri terk etti. Başka illere göç ettiler. Onlar ilimize emek veren, yatırım yapan bu kente sevdalı insanlardı. Vanspor'a sahip çıkabilecek insanlardı. Şimdi biz güzel yürekli insanlarımızı kaybettik. Şuan Van'da olan insanlarımızın deprem nedeniyle ekonomik sorunları var ancak bir heyecan yaşatılırsa, bir heyecan başlatılırsa yardımsever zenginlerimiz, işadamlarımız harekete geçer. Biz bunu da bekliyoruz. Ortamın normalleşmesi için bunun yapılması gerekiyor. Van Büyükşehir Belediyespor'a destek verilmesi gerekiyor. Vansesi Gazetemiz aracılığıyla çağrıda bulunuyorum. Gelin memleketimizin tek profesyonel takımına sahip çıkalım" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme