Van'ın iki ilçesinde elektrik kesinti yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 12 Eylül Perşembe (bugün) Van'ın iki ilçesinde planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 12 Eylül Perşembe (bugün), Van’ın Başkale ve Saray ilçelerinde planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte kesintinin detayları…

Van’ın Başkale ilçesinde 10.00 ile 11.300 saatleri arasında, Evbakan, Kavurgalı, Konuksayar, Aşal An, Tahıl, Kocaköy, Albayrak, Gelenler, Ömerdağı, Özpınar, Büklümdere, Saçan, Bölekli, Kaşkol, Uğurlu, Yurttepe, Atlıl Ar, Güvendik, Bilgeç, Ortayazı, Böğrüpek, Eşmepınar, Yanal, Yavuzlar Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Başkale 11.30 ile 13.00 saatleri arasında, Örencik, Hafiziye, Aşalan, Güroluk, Ortayol, Tepebaşı, Yeni Mahalleleri Ortayol, Güroluk, Örencik Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Saray ilçesinde 10.00 ile 11.30 saatleri arasında, Turanköy Mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme