VAN MASTERLER'DE HEDEF KUPA

Her yıl geleneksel olarak Antalya'da gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası futbol turnuvasında Van'ı temsil edecek olan Van Masterler takımı 3-8 Ekim tarihleri arasında Antalya Kemer'de düzenlenecek futbol turnuvası hazırlıklarını sürdürüyor.

Rıdvan Can

Çalışmalarını halı saha ve DSİspor çim sahasında sürdüren Van Masterler takımı önceki gün deneyimli kalecisi Metin Şevgin öncülüğünde yapılan antrenmanda oyuncular tam kadro çalıştı.

DSİspor tesislerinde gerçekleştirilen antrenman düz koşuyla başlarken, oyuncular daha sonra açma germe ve beşe iki top kapma çalışması yaptı. Daha sonra antrenmanın son bölümünde 30’ar dakikalık iki devre halinde çift kale maç yaptı. Antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Van Masterlar hazırlıkları kapsamında 3-8 Ekim tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenecek olan Turnuvaya 2 Ekim'de Antalya’da olacak.

ŞEVGİN: "VAN'A KUPAYLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Antrenman sonrası kısa bir açıklama yapan Masterler'in tecrübeli kalecisi Metin Şevgin, Van'a kupayla dönmek istediklerini belirterek, “Her yıl geleneksel olarak düzenlenen böylesine önemli ve büyük organizasyonların içinde yer almaktan dolayı mutluyuz. Van’ımız adına en iyiyi ve en güzeli yapmak sporun ve sporculuğun gereklerini sporseverlere izlettirmeye çalışıyoruz. Van'a kupayla dönmek istiyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme