VAN MASTERLER SİİRT ERUH'U AĞIRLADI

Van Masterler ile Siirt Eruh Masterler arasında Van'da oynanan özel maç Van Masterlerin 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanırken, dostluk adına ortaya çıkan güzel görüntüler herkesi memnun etti.

Rıdvan Can

 

Van Masterler, dostluk maçı çerçevesinde hafta sonu Siirt Eruh Masterlerini Van'da ağırladı. Dostluk ve kaynaşmayı pekiştirme adına maç yapıldı. İki takım arasında oynanan maçta Van Masterler Siirt Eruh'u Zeki Yılmaz, Ramazan Bildirici ve Davut Yıldırım'ın kaydettiği gollerle 3-2 galip geldi.

Maç öncesi Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Bitiktaş, Bengin Çakay, Yavuz Sağdinç ve Barış Meriç Siirt Eruh'un konakladığı otelde Başkan Abdurrahman Dayanan'ı ve takım futbolcularını ziyaret etti. Ziyaretin ardından Siirt Eruh Dernek Başkanı Abdurrahman Dayan ve beraberindeki futbolcular Van Masterler Derneğine nezaket ziyaretinde bulundular. Başkan Abdurrahman Dayanan'a Van Masterler Derneği logosunun olduğu dernek flamasını hediye edilirken, Başkan Abdurrahman Dayanan ise Siirt'in ünlü fıstığını hediye etti.

VAN MASTERLER'DEN DOSTLUK YEMEĞİ

Dostluk maçı öncesinde ve sonrasında Van Masterler Derneği Başkanı Enver Azbay ve ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç misafir takım kulüp yöneticilerini ve iki takımın futbolcularını Martı Restaurantta ağırladılar.

"ERUH MASTERLERİNİ VAN'DA AĞIRLAMAK ÇOK GÜZEL"

Van Masterler Derneği Başkanı Enver Azbay, öncelikle Siirt Eruh Masterler takımını Van'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Başkan Azbay "Van Masterler olarak Siirt'e davet edildik ve Siirt Eruh'ta çok güzel karşılandık. Siirt Masterleri'nin bize göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Bugünde Siirt Eruh'un değerli Masterlerini Van'da ağırladık. Van'ın doğal güzellikleriyle buluşturduk. Oynanan dostluk maçında güzel görüntüler ortaya çıktı. İki takımda performansları ile alkışı hak etti. Van Masterler Derneği adına Siirt Eruh Masterlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Siirt Eruh Masterler Derneği Başkanı Abdurrahman Dayan ise yaptığı açıklamada Van'da güzel karşılandıklarını kendilerine gösterilen ilgiden ve misafirperverlikten dolayı Başkan Enver Azbay'a, ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç'a, Van Masterler Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Bitiktaş ve Bengin Çakay'a teşekkür etti.

"GÜZEL DOSTLUKLAR EDİNDİK"

İki takım arasında oynanan maçta Van ve Siirt arasında dostluk köprüsü oluşturduklarını ifade eden Başkan Dayan, "Van ve Siirt arasında kaynaşmanın futbol aracılığıyla daha da gelişecek. İki şehir masterleri olarak spor aracılığıyla çok güzel dostluklar kuruldu. İki farklı ilin efsane futbolcuları bu dostluk maçları ile tanışmaları kaynaşmaları bu sayede daha etkin noktalara ulaşıyor. Sahada güzel mücadelelerin yanında, güzel dostluklar edindik. Böyle güzel organizasyonlar sayesinde bölgemizde sporun birleştirici ve güzel yüzünü ortaya çıkarıyoruz, iller arası kaynaşmanın spor aracılığıyla daha da gelişeceğine inanıyoruz" ifadelerini  kullandı.

Bakmadan Geçme