VAN MASTERLER SIKI HAZIRLANIYOR

Fanatic Tour'un geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 8-15 Mayıs tarihlerinde Antalya Kremline Palace Otel tesislerinde gerçekleştirilecek olan turnuvaya 50 takım katılacak. 8 Mayıs salı günü grup maçlarıyla start verilecek olan turnuva eleme maçlarıyla devam edecek. 14 Mayıs Pazartesi günü ise final maçıyla noktalanacak. Türkiye'nin farklı illerinden katılacak olan takımların kıyasıya mücadele edeceği turnuvada Van Masterler favoriler arasında gösteriliyor.

Vansesi Haber Merkezi

 

Türkiye'nin önde gelen önemli organizasyon firmalarından Antalya Fanatic Tour tarafından düzenlenen 2018 Türkiye Masterler Şampiyonasına hazırlanan olan Van Masterler takımı çalışmalarını Van Atatürk Şehir Stadyumunda çift kale maçlarıyla sürdürüyor.

 

 

50 takım katılacak

Fanatic Tour Spor Organizasyonları Firması sahibi Mehmet Hakan Onkur'un her yıl düzenlediği geleneksel turnuvaya Avrupa'nın çeşitli ülkelerini temsil eden 15 takım da katılıyor. Toplamda 50 takım turnuvada mücadele edecek. Kadrolarında eski ünlü futbolcuların yer aldığı takımlar arasında kıyasıya bir şampiyonluk yarışı olacağı ve maçların zorlu geçeceği belirtiliyor.

 

"Kupayı Van'a getireceğiz"

8-15 Mayıs tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek turnuvadan şampiyon olarak Van'a dönmek istediklerini belirten Van Masterler Dernek Başkanı Enver Azbay, "Öncelikle bu güzel organizasyonu her yıl başarıyla yapan Fanatic Tour Spor Organizasyonları Firması sahibi Mehmet Hakan Onkur ve ekibini kutluyorum. Bizleri bu önemli organizasyona davet ettikleri içinde ayrıca teşekkür ediyoruz. Van'ı bu turnuvada en güzel şekilde temsil edeceğiz. Her yıl olduğu gibi bu yılda bu organizasyona katılıyoruz. Türkiye'nin önemli takımları katılıyor. Tek amacımız bize yakışır bir mücadele sergilemek ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Fair play çerçevesinde bir futbol ortaya koyarak şampiyonluk kupasını Van'a getirmek istiyoruz. 8-14 Mayıs tarihlerinde katılacağımız turnuvanın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyoruz. Şehir stadyumunda aramızda hazırlık maçları yaptık. Takım olarak hazır durumdayız. Bu güzel tablonun oluşmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

 

"Van'ı en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisindeyiz"

Van Masterler takım kaptanı Zeki Yılmaz ise, Van'ı temsil edecekleri turnuvayı önemsediklerini belirterek, "Her yıl geleneksel olarak Fanatic Tour'un düzenlediği anlamlı organizasyona Van'ı temsilen katıldığımız turnuvaya önem veriyoruz. Van Masterler olarak amacımız bu tür önemli organizasyonlarda sadece sportif başarı değil. Aynı zamanda Van'ı da en iyi şekilde temsil etmektir. Her yıl geleneksel hale gelen bu önemli organizasyona bizleri davet eden Fanatic Tour'un sahibi Mehmet Hakan Onkur ve ekibine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"Van'a şampiyonluk kupasını getirmek istiyoruz"

Masterler Derneği Basın sözcüsü Rıdvan Can Hedeflerinin Van'a kupayla dönmek olduğunu belirterek, "8-15 Mayıs'ta yapılacak olan turnuvanın hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyoruz. Haftanın belirli günlerinde çalışmalarımızı iki farklı halı saha da yaptık. Hazırlıklarımıza Van Atatürk Şehir Stadyumunda devam ediyoruz. Öncelikli hedefimiz bu organizasyonda Fair-play çerçevesi içerisinde Van'ı en iyi şekilde temsil etmek. Dernek Başkanımız Sayın Enver Azbay ve takım kaptanımız Zeki Yılmaz'ın öncülüğünde kurulan Van Masterler takımının öncelikli hedefi birlik ve beraberliği en üst düzeyde tutmak. Başkan Enver Azbay'ın da dediği gibi bu yıl Van'a şampiyonluk kupasını getirmek istiyoruz. Her yıl katıldığımız turnuvada finale kadar iyi geliyoruz ve final maçında bir şansızlık sonucu kaybediyoruz. Bu kez şeytanın bacağını kıracağız. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz turnuvada başarılı bir performans sergileyerek Van'a kupayla dönmek" dedi.

Bakmadan Geçme