Van merkezde elektrikler kesilecek!

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 2 Mayıs Perşembe günü (Bugün) Van'ın merkez ilçesi İpekyolu, Tuşba ve Edremit'te elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada; 2 Mayıs Perşembe (bugün) Van’ın İpekyolu ilçesinde 15.00 ile 18.00 saatleri arasında, Kıratlı Ve Bostaniçi Mahallesinde, Yukarıgölalan, Baklatepe, Aşağıgölalan, Dereüstü, Bostaniçi, Yukarıgüneyce, Ilıkaynak, Erçek, Karagündüz Mahallelerinde, Kuşçu, Otlakbaşı, Akçaçay, Doğangün, Ovapınar, Sarımemet, Esenkoç, Akbulak, Dağören, Erişen, Kelle, Sürüyolu Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşancaktır.

Van’ın İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Bahçıvan, Cumhuriyet Ve Hafiziye Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde, 11.00 ile 14.00 saatleri arasında, Şemsibey Ve Kalecik Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Tuşba ilçesinde, 15.00 ile 18.00 saatleri arasında, Beyüzümü Ve Kelle Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Ayazpınar, Elmalık, Bakacık, Doğanlar Ve Yeni Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme