Van Nurbağı Sokağı ışıl ışıl olacak

İpekyolu Belediyesi tarafından eski çarşı polis karakolunun bulunduğu Nurbağı Sokakta aydınlatma çalışmaları yapılıyor.

Yalçın Arpa

Son yıllarda sokaklara yaptığı aydınlatma, bakım ve onarım çalışmasıyla takdir toplayan İpekyolu Belediyesi Cumhuriyet Caddesine bağlantı olan ara sokaklardan eski çarşı polis karakolunun bulunduğu Nurbağı Sokakta aydınlatma çalışması başlattı. Birkaç gün içerisinde ışıklandırma çalışmaları bitecek olan sokak ışıl ışıl olacak.

Van Nurbağı Sokağı ışıl ışıl olacak

Çalışmalarla ilgili bilgi veren yüklenici firma yetkilisi Şahin Eryaşar, “3 gün önce başlamış olduğumuz Nurbağı Sokak’ta aydınlatma çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç günlük işimiz kaldı. Çalışmalarımız tamamlandığında Nurbağı sokağımız ışıl ışıl olacak. Çok güzel bir görünüme kavuşacak. Daha önce de Kültür, Şemsiye, Gençlik gibi 6 sokakta yenileme çalışmaları yaptık. Ondan sonra da Kahvaltıcılar sokağında aydınlatma çalışması gerçekleştireceğiz” dedi.

Gazetemize konuşan vatandaşlar ve esnaflar sokağa canlılık katacak olan aydınlatma çalışmalarından dolayı İpekyolu Belediyesi’ne teşekkür etti.

Van Nurbağı Sokağı ışıl ışıl olacak

Van Nurbağı Sokağı ışıl ışıl olacak

 

Yorumlar 4
Ercan 05 Ekim 2023 07:22

İyi bir ekip güzel çalışmalar tebrik ederiz

6565 05 Ekim 2023 02:57

Çok güzel çalışmalar oluyor hem belediyemize hemde bu sokakları aydınlatan kardeşlerimizin eline sağlık

KENT ESTETİĞİ VE VAN'IN SIRA DIŞI HALLERİ 04 Ekim 2023 20:27

Bu sokağın başındaki saat kulesinden urartu oteline kadar, yine bu saat kulesinden çohaz petrole kadarki cadde ve sokaklar, kaldırımlar, refüjler detaylı incelenemez mi? Dökülen, dağılan, bakımsız, kirli ve gözü rahatsız eden çirkin manzaralar çözüme kavuşturulamaz mı? Şehrin bu en merkezi yerlerine peyzaj mimarları, kent mimarisi ve estetiğinden anlayan mimar ve mühendisler, bunu dert edinen yetkililer bu yerleri dolaşamaz mı? Bu şehir hep böyle mi olacak?

Bu şehir neden böyle? 04 Ekim 2023 20:15

ORDU CADDESİ / ULU CAMİ ÖNÜ BOYUNCA İKİ KALDIRIM MANAV VE MARKETLERİN İŞGALİNDEN KURTARILIP KALDIRIM TAMAMEN YAYALARA AİT OLACAK MI? YOKSA YILLARDIR SÜREN BU İŞGAL YİNE DEVAM MI EDECEK?

Bakmadan Geçme