Van sahil yolu hizmete açılıyor

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, hummalı çalışmaların yürütüldüğü 12 kilometrelik Sahil Yolu ve 1100 dönümlük rekreasyon alanında incelemelerde bulunarak, yolun 1 ay içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi, projelerinden olan ve sahili cazibe merkezi haline getirecek, Sahil Yolu ve 1100 dönümlük rekreasyon alanında çalışmalar aralıksız sürüyor. 

Sahil Yolunda incelemelerde bulunan Vali Balcı, “Van’ımızın imarı, ihyası, inşası, Vanlı hemşehrilerimizin huzur ve esenliğine katkı sunmak için canla başla çalışıyoruz. Vanlıların en büyük hayallerinden olan Sahil Yolu projesi de bu çalışmalarımızdan biri.  Yoldaki çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor. İnşallah Sahil Yolumuzu 1 ay içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetin açacağız. Sahil Yolu Van Gölü’nün gerdanlığı olacak.  1100 dönümlük rekreasyon alanları, 12 kilometrelik sahil yolu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları çok güzel oldu.   Sadece Sahil Yolu değil Eski Van Şehrini de ayağa kaldırma çalışmalarımız sürüyor. Eski Van Şehrini kültür, turizm ve ekonomi merkezi yaptığımızda, Sahil Yolunu da açtığımızda Van’ımız çok güzel, kıymetli bir alana kavuşacak. Hayırlı uğurlu olsun." dedi. BASIN BÜLTENİ

Bakmadan Geçme