Van Tıbbiye camii açılışa hazırlanıyor

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ve Vali Yardımcısı Musa Göktaş ile birlikte Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) yerleşkesi içerisindeki Tıbbiye Camii inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Van Valiliği, Van YYÜ ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla inşaatı devam eden Tıbbiye Camii'nin yapım süreci hakkında bilgi alan Vali Balcı, çalışmaların hızla tamamlanarak caminin yakın zamanda ibadete açılmasının hedeflendiğini belirtti.

Vali Balcı, cami inşaatının hayırseverlerin desteğiyle ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu güzel eserin tamamlanması için el birliğiyle çalışıyoruz. Üniversitemiz ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla inşa edilen bu cami, hem üniversite mensuplarına hem de Van halkına hizmet verecek," dedi.

İnceleme sırasında caminin mimarisi ve yapım aşamaları hakkında da bilgi alan Vali Balcı, çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü vurguladı ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Tıbbiye Camii'nin ibadete açılmasıyla üniversite yerleşkesinde önemli bir eksikliğin giderilmiş olacağı ifade edildi.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme