Van TSO Başkanı Takva'dan gazetemize kutlama mesajı

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Vansesi Gazetesi'nin 87. kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Takva, 1937 yılında yayın hayatına başlayan Vansesi Gazetesi'nin ilimizde bir çınar gibi 87 yıldır büyüyüp, geleceğe ışık tuttuğunu belirtti.

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre Başkan Takva, "Vansesi Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü kutlar, nice başarılara imza atmasını temenni ederim. Bu vesileyle Vansesi Gazetesi'nin kurucusu aynı zamanda Odamızın kurucu başkanı olan merhum Remzi Perihanoğlu'na Allah'tan rahmet diler, imtiyaz sahibi Erdal Perihan başta olmak üzere tüm çalışanlarına ve emekçilerine başarılar dilerim" dedi.

Vansesi Gazetesi, 1937 yılında kurulmuş, kentin en köklü ve saygın yerel gazetesi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. 87 yıldır kesintisiz yayın yapan Vansesi, Van ve çevresindeki ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel gelişmeleri yakından takip ederek kamuoyunu anında ve doğru olarak bilgilendirmektedir.
Gazetenin kurucusu merhum Remzi Perihanoğlu, aynı zamanda 1962 yılında kurduğu Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın da kurucu başkanıdır. Remzi Perihanoğlu'nun vefatının ardından, gazetenin imtiyaz sahibi görevi oğlu Erdal Perihan tarafından devam ettirilmektedir.

Van TSO Başkanı Takva'dan gazetemize kutlama mesajı

Vansesi Gazetesi, 87 yıldır Van ve çevresinin en önemli doğru, ilkeli, tarafsız ve tavizsiz haber kaynağı olarak yayın hayatını sürdürmektedir. Kentin gelişimi, sorunları ve beklentileri konusunda önemli rol üstlenen gazete, okurlarına güvenilir, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla hizmet etmektedir.

“VANSESİ’NİN NİCE BAŞARILARA İMZA ATMASINI TEMENNİ EDERİM”

Van TSO Başkanı Takva açıklamasında, “1937 yılında yayın hayatına başlayan, bir çınar gibi 87 yıldır ilimizde büyüyen ve geleceğe ışık tutan Vansesi Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutlar, nice başarılara imza atmasını temenni ederim. Bu vesileyle Vansesi Gazetesi’nin kurucusu aynı zamanda Odamızın kurucu başkanı olan merhum Remzi Perihanoğlu’na Allah’tan rahmet diler, imtiyaz sahibi Erdal Perihan başta olmak üzere tüm çalışanlarına ve emekçilerine başarılar dilerim” dedi. 

Van TSO Başkanı Takva'dan gazetemize kutlama mesajı

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva'nın Vansesi Gazetesi'nin kuruluş yıldönümüyle ilgili yayımladığı kutlama mesajı, gazetenin doğru habere ulaşmanın önemini bir kez daha vurgulamaktadır.

Van TSO Başkanı Takva'dan gazetemize kutlama mesajı

Bakmadan Geçme