Van TSO'dan 15 Temmuz etkinliklerine destek

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlediği etkinliklerde vatandaşlara kek ve meyve suyu ikramında bulundu.

Van TSO, yaptığı açıklamada "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında kurduğu stantta ziyaretçilere ikramlarda bulunduğunu belirtti. Açıklamada, "Demokrasimize ve milli birliğimize kasteden hain darbe girişiminin yıldönümünde, halkımızla bir araya gelerek bu önemli günü coşkuyla kutladık. Standımızı ziyaret eden misafirlerimize kek ve meyve suyu ikram ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdik" ifadelerine yer verildi.

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva yaptığı açıklamada "15 Temmuz, milletimizin demokrasi ve bağımsızlık mücadelesinin sembolü haline gelmiştir. Bu önemli günü coşkuyla kutlamak ve halkımızla bir araya gelmek bizler için büyük bir onur. Standımızda sunduğumuz ikramlarla, 15 Temmuz ruhunu paylaşma fırsatı bulduk. Tüm halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyorum" dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar da, Van TSO’nun düzenlediği organizasyondan memnuniyet duyduklarını belirterek, "15 Temmuz'un yıl dönümünde böylesine anlamlı bir etkinlikte yer almak bizi çok mutlu etti. Van TSO’nun standında verilen kek ve meyve suyu ikramları, etkinliğin coşkusunu daha da artırdı. Demokrasi ve milli birliğimiz için canlarını feda eden şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştular.

Van'daki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, vatandaşların yoğun katılımı ve coşkusu ile sona erdi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme