Van TSO'dan Ermenistan'a çıkarma!

Ziyaretin altında bir bit yeniği aramıyoruz yedikleriniz, içtikleriniz sizin olsun, gördüklerinizi Van halkına anlatmanızı istiyoruz.

Doğru bilgiye ulaşmak, halka doğru ve tarafsız haber ulaştırmak gazetecinin asli görevi ve sorumluluğudur. Gazeteci kamu yaşamını belirleyen, halkı ilgilendiren tüm olayları izleme, araştırma, hakkına sahiptir. Gazeteci bu görevini yerine getirirken ilgililere yetkililere sorular, eleştiriler yöneltmek yaşamsal hakları arasında yer alır. 

 

Önce eleştiri…

 

Mesleğini hakkıyla yapanları tenzih ediyorum.

 

Van kahvaltısı yerlerde sürünüyor. Uyduruk kahvaltı müşteriyi kazıklama aracına döndü. Kahvaltı yapan da yapmayan da pişman. Sözde Van kahvaltısında sengeser, keledoş, ciğer köftesi, mercimekli bulgur pilavı eksik. Hijyen, özgünlük hak getire.  Kahvaltı kültürümüze standart, kalite, yerel ürünler ve lezzet, güven, marka değeri ile saygınlık kazandırılması gerekir. Her kesimden ağır eleştiriler alan kahvaltı kültürüne yazık oluyor. Kentimizin harika değerini kendi ellerimizle yok ediyoruz. Kahvaltıcılar yumurtlayan tavuğu kesiyorlar farkında değiller. Kötü gidişe dur diyen belediye, kurum kuruluş yok.  Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) paydaşlarla bir araya gelerek, kahvaltı kültürümüzü kurtaracak çalışmaların öncülüğünü yapmak yerine " Dünya Kahvaltı Günü" gibi popülist icatla uğraşıyor.

 

Gelelim sorularımıza…

 

Diplomatik, ekonomik ilişkimizin olmadığı Ermenistan'a Van TSO'dan bir heyetin gittiği duyduk. Gerçekten bir heyet gitti mi?

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bakmadan Geçme