• Haberler
  • Van Haber
  • Van Uğur Okullarında yapılan bursluluk sınavı heyecan yarattı

Van Uğur Okullarında yapılan bursluluk sınavı heyecan yarattı

Van Uğur Okullarında 13-14 Nisan'da yapılan bursluluk sınavına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler sınavda ter dökerken kurum müdürü Celal Lenk öğrencileri bekleyen velilere uğur okullarıyla ilgili bilgi verdi.

Vansesi Haber Merkezi

 

1968'den beri eğitime yön veren Uğur eğitim kurumlarının 2002 yılında Van'da 27. şubesi Uğur dershanesi olarak hizmet vermeye başlayan daha sonra Uğur temel lisesi olarak devam eden kurum, önümüzdeki 2019-2020 eğitim öğretim yılından itibaren Uğur Okulları kampus yerleşkesine geçerek Ortaokul-Fen Lisesi-Anadolu Lisesi olarak hizmet vermeye devam edecek.

 

"Gelecek nesillere hizmet vermeye devam edeceğiz"

Kurum müdürü Celal Lenk, bilimsel ve akademik eğitim ile öğrencilerini başarıya hazırlayan, kişiye özgü rehberlik hizmetleriyle fark yaratan dünya çapında okul olma vizyonuyla yola çıktıklarını belirterek, "Tutkuyla ve kararlı bir şekilde çok çalışarak, araştırarak, kaliteyi ön planda tutarak ve gençleri sevgiyle kucaklayarak gelecek nesillere hizmet vermeye devam edeceğiz. Böylece çocuklarımızı; ülkemizde ve dünyada hayal ettikleri lise ve üniversitelere yerleştirerek, öz güvenleri yüksek, başarılı, ülkesine ve insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlama misyonumuzu sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

 

"Hayırlı bireyler yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız"

Uğur Eğitim Kurumları hakkında açıklama yapan Lenk, "Uğur Eğitim Kurumları Türkiye genelinde 41 ilde 137 okuluyla 50 yıllık geçmişe sahip bir kurumdur. Çok güçlü bir genel merkezimiz var ve öğrencilerimizi en az bizler kadar önemsiyorlar. Tüm hizmetimiz genel merkezimiz tarafından yönlendiriliyor ve denetleniyor. Bütün öğretmenlerimiz yıllardır birlikte çalıştığımız deneyimli, formasyon sahibi tecrübeli, mülakat yapılarak ve genel merkezimiz tarafından kurumumuzda çalışabilir onayını alan arkadaşlarımızdır. Global standartlarda, yenilikçi eğitim anlayışını benimseyerek, tüm çalışmalarında kaliteyi ön planda tutup problemlere karşı sonuç odaklı yaklaşımıyla gençlere örnek oluşturmak, yeni kuşakları "iyi insan olma" bilinciyle yetiştirerek başarılı bir geleceğe hazırlamak istiyoruz. Bilgi tabanlı eğitimin yanında kendi öz değerlerimize sahip çıkan vatanımıza milletimize hayırlı bireyler yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

 

"Yeni kayıtlar mevcut okulumuzda yapılıyor"

Kurum Müdürü Celal Lenk konuşmasında "Bursluluk sınav sonuçları hafta içi belli olacak. Yeni okulumuz Terzioğlu Kavşağı (Eski Kedili Kavşak) Aşağısı Van kalesine doğru 1200 m ileride İpekyolu adresinde bulunuyor. 2019-2020 eğitim öğretim dönemi için 15 Ağustos 2019 tarihinde yeni binamıza taşınmış olacağız. Yeni kayıtlar mevcut okulumuzda (uğur temel lisesi) yapılıyor. Kurumumuzun Van halkına hayırlı uğurlu olmasını diyorum" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme