Van Vakfı Başkanlığına hizmet için adayım

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı başkan adayı iş insanı Hasan Aydinç, vakfın çıtasını yükseltmek, başarılı hizmetler yapmak için göreve talip olduğunu söyledi. Aydinç, seçildiği takdirde kadın ve gençlik kolları kuracaklarını ve öğrencilere burs vereceklerini açıkladı.

Burhan Ergin

 

Van Vakfı Başkan Nizamettin Ağar, eski başkanlarından Müjdat Çelik ile birlikte seçim yarışına katılan iş insanı Hasan Aydinç 22 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek seçimden başarılı sonuç alacaklarını kaydetti. 

 

Van Vakfı'nı çok önemsediğini belirten Aydinç," Ben Vanlıyım. Memleketimi çok seviyorum. Kardeşlerimizle birlikte İstanbul'da kurduğumuz 3 şirketimize bağlı otellerimiz var. Van Vakfının çalışmadığını gördüğüm. İstanbul'daki kanaat önderlerimiz, iş adamlarımız, hemşehrilerimiz, STK'larımızın teveccühüyle aday oldum. Vakfımızın çıtasını yükseltmek, başarılı hizmetler yapmak için göreve talip oldum. 3 yıl önce bende Van Vakfının yönetimindeydim. Ancak vakıf çalışmadığı ve başarılı olmadığı için 4-5 arkadaşımızla birlikte istifa ettik. Seçilirsem hayata geçirmeyi planladığım çok güzel projelerim var. Bu projeleri inşallah gerçekleştireceğiz" dedi.

 

"Van merkezinde bulunan arsamı vakfa bağışlayacağım"

Yönetim kurulu listesinin vizyon sahibi ve maddi durumu iyi olan insanlardan oluşacağını söyleyen Hasan Aydinç, "Vakfı hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğim. Vakfa daha fazla mesai harcayarak çağdaş görünüm kazandıracağız. İstanbul'da Van gecesi, tanıtım günleri, konferans, panel düzenleyeceğiz. Başarılı öğrencilerimize burs vereceğiz. Vakfa gelir getirici olanaklar sağlayacağız. Kurucu başkanımız merhum Celalettin Tüfekçi tarafından açılan ve kiraya verilen öğrenci yurdunu geri alıp kendimiz işleteceğiz. Başarıl grafik çizen ve şampiyonluğun en büyük adayı olan Vanspor'a her koşulda destek olacağız. Süper Lig'e çıkması için üzerimize düşen sorumluluğu sonuna kadar yerine getireceğiz. Van merkezinde bulunan arsamı vakfa bağışlayacağımı söylemiştim bu sözümün arkasındayım.  Seçilmem durumunda ilk önce Van'daki çocuklar için bir kampanya düzenleyeceğiz. Vanspor için destek gecesi düzenleyeceğiz. Ayrıca yönetim kuruluyla birlikte yardıma muhtaç aileleri tespit edip elimizden gelen katkıyı sunacağız. Birde İstanbul'da Yeni Kapı veya Maltepe miting alanında Van Tanıtım Günleri yapacağız. Tarihimiz açısından önemi olan 2 Nisan Van'ın kurtuluşu ve 2 Nisan Dünya Vanlılar Günü etkinlikleri düzenleyeceğiz. Ünlü sanatçılarla gece yapıp Vanlıları bir araya getireceğiz.  Kültürel, sosyal çalışmalara ağırlık vereceğiz. Yönetim kurulumuz vizyonu sahibi, maddi durumu iyi olan insanlardan oluşacak. Çünkü projelerimizi ancak bu şekilde hayata geçirebiliriz" ifadelerini kullandı.

 

"Van Vakfı'nı marka haline getireceğiz"

Van Vakfı'na kurumsal kimlik kazandırarak marka haline getireceklerini belirten Hasan Aydinç" Van Vakfı'nı marka haline getireceğiz. Van Vakfını kişisel ilişkilerimizde asla kartvizit olarak kullanmayacağız. Kültür, eğitim birinci önceliğimiz olacak. Vakfımızın sürekli güncellenen çağdaş web sitesi, sosyal medya hesapları olacak. Van Vakfı ismini hizmet ve başarılarıyla ön plana çıkaracağız. Şuan vakfa ait ortada hiçbir şey yok. Seçildiğimiz takdirde kadın kolları, gençlik kollarını kuracağız. Van Vakfını genişleterek Vanlıların yoğun yaşadıkları yerlerde şubeler açacağız. Listemize girmek isteyen çok sayıda iş adamı var ama biz vakfa maddi ve manevi katkı sunacak insanlarla yola çıkmak istiyoruz. Bu zamana kadar yaptığımız seçim çalışmalarında olumsuzlukla karşılaşmadık. Biz Van'ın bütün kesimine hitap ediyoruz ve kazanacağımıza inanıyoruz. Tek amacımız ilimize hizmet etmektir” diye konuştu.

Bakmadan Geçme